Nyhetsmelding

NYE DENTILINE-KURS! Over 400 tannleger har vært på kurs, og stadig flere fornøyde tannleger tilbyr DENTILINE til sine pasienter. Det blir arrangert nye kurs over hele landet høsten 2021 – datoer for kurs kommer i august.

NETT-kurs! Kurset er tilgjengelig som gratis nett-kurs. Ta ONLINE COURSE her

 

Dentinor StudioPrint – BEHANDLINGSPROSESS

Send avtrykk til Dentinor 3 ledd 12 ledd
Design av bro 20 min 60 min
Retur – printe bro 20 min 35 min
Vaske og pusse bro   5 min 10 min
Lysherde bro 15 min 15 min
Total produksjonstid 60 min 120 min

Ta kontakt for utfyllende beskrivelser.

For priser se her.

Kontakt oss

Nyhetsmelding

NYE DENTILINE-KURS! Over 400 tannleger har vært på kurs, og stadig flere fornøyde tannleger tilbyr DENTILINE til sine pasienter. Det blir arrangert nye kurs over hele landet høsten 2021 – datoer for kurs kommer i august.

NETT-kurs! Kurset er tilgjengelig som gratis nett-kurs. Ta ONLINE COURSE her