Nyhetsmelding

DENTILINE kurs OSLO 26. september

Kurset avholdes på Radisson Blu Skandinavia, start kl 17.30. Kurset er Gratis!

Over 350 tannleger har vært på kurs med DENTILINE, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Tilbakemeldingen har vært meget bra, og de fleste som har gjennomført kurset er trygge til å starte pasientbehandling.  Har du ikke anledning til å delta, kan kurset også gjennomføres på nett.

Påmelding kurs Oslo 26. september

Ta kurset Online her

Dentinor StudioPrint – BEHANDLINGSPROSESS

Send avtrykk til Dentinor 3 ledd 12 ledd
Design av bro 20 min 60 min
Retur – printe bro 20 min 35 min
Vaske og pusse bro   5 min 10 min
Lysherde bro 15 min 15 min
Total produksjonstid 60 min 120 min

Ta kontakt for utfyllende beskrivelser.

For priser se her.

Kontakt oss

Nyhetsmelding

DENTILINE kurs OSLO 26. september

Kurset avholdes på Radisson Blu Skandinavia, start kl 17.30. Kurset er Gratis!

Over 350 tannleger har vært på kurs med DENTILINE, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Tilbakemeldingen har vært meget bra, og de fleste som har gjennomført kurset er trygge til å starte pasientbehandling.  Har du ikke anledning til å delta, kan kurset også gjennomføres på nett.

Påmelding kurs Oslo 26. september

Ta kurset Online her